ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано: Ботев Враца взима своето от Хебър

0
Славия - Ботев Враца
Снимка: LAP.bg

Ботев Враца посреща Хебър в изключително важна битка за оцеляване. Българският футболен елит е твърде възможно да се лиши от врачани или пазарджиклии след края на сезона, но преди това двата тима ще се срещнат на стадион „Христо Ботев“. Двубоят е в понеделник, 13 май, от 20:15 часа.

Домакините влязоха в силна серия с двете си поредни победи. Букмейкърът Betano online смята, че серията ще продължи и дава 2.05 за успех на Ботев Вр. Равенството се котира на 3.15 според букмейкъра, докато ставката за гостите от Пазарджик е 3.80. Може да направите сега своята бетано регистрация, за да заложите на този витален за оцеляване мач.

В лагера на Ботев Враца страстите утихнаха сериозно в последните седмици и доброто настроение се върна. Хебър е на обратния полюс и новинарските сайтове разпространиха информация за сбиване на тренировка и сериозно напрежение.

Към момента „гробарите“ имат пет точки преднина, което обуславя и по-голямата нужда от успех за Ботев Враца, намиращ се и в момента в опасната зона.

*Коефициентите се променят!


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.