ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano дава много високи ставки за сблъсъка Рома – Ювентус

0
Рома
Снимка: Twitter.com/AS Roma

Рома посреща Ювентус в най-големия мач от 35-ия кръг на италианската Серия А. Срещата е в неделя вечер от 21:45 часа на „Олимпико“ в Рим. По традиция мачът ще се излъчва в ефира на „Макс Спорт“.

Двата тима са в ожесточена борба за Шампионска лига, която може да се реши. Букмейкърът Betano дава сходни шансове на двата отбора. 1-цата за Рома е 2.82. Равенството се котира на 3.05, а гостуваща победа за Юве на 2.70. Може да ползвате и брилянтния бетано апп, за да заложите на този мач с марка италианското калчо.

„Вълците“ на Даниеле Де Роси са в много натоварена програма и им предстои реванш с Байер Леверкузен в Лига Европа. Ювентус от своя страна се стреми да опази третата позиция с всички сили и успех във Вечния град би гарантирал бронза.

*Коефициентите се променят!


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.