ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА 1948 е фаворитът на Бетано в мача с Локо София

0
ЦСКА 1948
Снимка: БТА

ЦСКА 1948 приема Локомотив София в един от последните мачове от 29-ия кръг на първенството. Срещата между „червените“ от Бистрица и „железничарите“ е в понеделник, 15 април, от 17:30 часа. Традиционно, срещата ще се излъчва по „Диема Спорт“.

Бронзовият медалист има отстъпление спрямо миналия сезон, но букмейкърът Бетано дава символичния домакин като фаворит. Ставката за ЦСКА 1948 е 1.60, докато коефициентът за гостите от „Надежда“ е 5.70. Равенството се котира на 3.70 според бетинг компанията. Може да залагате на това столично дерби и през бетано приложението.

В момента бистричани се намират едва на деветата позиция в таблицата, след като доскоро бяха неизменно в топ 6. „Червено-черните“ пък са на 14-ото място и има само два отбора зад тях – Ботев Враца и Етър. 

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.