Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano стана официален партньор на UEFA EURO 2024

0
betano стана спонсор на УЕФА Евро 2024
Betano спонсор на UEFA Евро 2024

На 30 Ноември 2023 г. Kaizen Gaming, компанията зад онлайн букмейкъра Betano, официално обяви историческо партньорство с UEFA и оповести, че марката става спонсор на Европейското първенство по футбол през 2024 г. Бетано е сред водещите сайтове за залози на много места по света, включително и в България. Брандът разполага с лиценз от НАП и оперира легално на територията на страната. Betano се превръща и в първия бетинг бранд, който официално си партнира с европейската футболна централа – УЕФА! Именно поради тази причина новината е историческа и бележи началото на вид партньорство, което може да продължи и в бъдещ план.

UEFA EURO 2024 ще се проведе в Германия, като началото на турнира е планирано за 14 юни. Финалната среща по програма трябва да се изиграе на 14 юли. Идният европейски шампионат ще бъде първият в историята, спонсориран от бетинг компания. Това със сигурност ще донесе и много позитиви за потребителите на Бетано, които ще могат да се възползват от ексклузивни оферти и топ предложения за залози по време на мачовете от Евро 2024. Разбира се, всичко това ще бъде активно само за регистрираните играчи на бранда, а ако искате да си направите регистрация и да научите повече за офертите и предложенията на оператора, препоръчваме ви да прочетете нашето ревю за Betano, което ще ви разкрие всички детайли.

След голямата новина от Kaizen Gaming и УЕФА, коментари също не липсваха. Основателят и CEO на Kaizen Gaming Джордж Даскалакис сподели, че е изключително развълнуван от постигнатото партньорство и подчерта желанието на Бетано да предоставя иновативно и изключително игрово изживяване на всички футболни фенове, подплатено с най-добрите практики за отговорен хазарт. От друга страна, Гай-Лоран Епстейн, маркетинг директно на UEFA, също приветства партньорството между Бетано и европейската футболна централа, подчертавайки експертизата, отдадеността и визията за развитие на бетинг оператора.

Betano определено продължава да впечатлява с развитието си, след като вече има спонсорски договори с много футболни клубове и спортисти по цял свят. Освен това, само година по-рано, Betano обяви и първото по рода си партньорство между бетинг сайт и FIFA по време на Световното първенство по футбол в Катар.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.