ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Барса ще продължи да мачка според Betway

0
Роберт Левандовски
Снимка: Twitter

Отборът на Виляреал приема Барселона в един от интересните мачове от поредния кръг в Ла Лига, който дава идеална възможност на „жълтата подводница“ да преодолее мини кризата, в която изпадна. След като записа две поредни загуби – от Райо Валекано у дома и от Елче като гост, Виляреал слезе на шесто място в класирането, на 4 точки от зона Шампионска лига, и ако иска да постигне целта си, трябва да се върне към победите.

Задачата на домакините обаче ще бъде много сложна, тъй като Барселона на Шави Ернандес се намира в страхотна форма и гази наред. Роберт Левандовски, Гави Педри и сие записаха пет поредни победи, които им осигуриха комфортен аванс на върха от 8 точки пред втория Реал Мадрид и каталунците ще искат да запазят тази преднина.

За този очакван с интерес сблъсък betway bulgaria определя Барселона за фаворит и приема залози за негов успех при коефициент 1.83. Равният е оценен на 3.60, а успехът на домакините – на 3.75. Ако влезете в сайта на този букмейкър, вие ще може да се запознаете и с другите пазари за срещата и останалите спортни събития.

Важно е да знаете, че Betway е оператор с богато портфолио на бонуси и като реномиран оператор с внимание към детайлите, той разполага със стартови оферти и с допълнителни промоции, които се активират по време на игра. Брандът предлага също бонуси за спортни залози и за казино игри, както и голям брой подаръци и приятни изненади на своите потребители и лоялни клиенти. 

При онлайн залагания в хазартна платформа често обаче потребителите имат нужда от контакт с представител на букмейкъра. Чрез опцията betway chat вие ще можете да получите отговор на запитване при залози на хазартни игри, проблем с депозит, верификация на акаунта, нещо свързано с разиграването на бонусите и всичко за вашия профил. Бенуей предлага тази услуга на високо ниво и има служители на линия, които да отговарят на запитванията на клиентите. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.