ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Барса продължава с победите според Бетуей

0
Барселона
Снимка: Twitter

Отборът на Барселона гостува на Бетис в дербито от поредния кръг на Ла Лига с настройката да продължи победния си рейд. Воденият от Шави Ернандес тим е лидер, като има пет точки преднина пред шампиона и вечен съперник Реал Мадрид, и ще направи всичко възможно да спечели, за да може поне да задържи тази разлика.

Шави няма да може да използва контузения Усман Дембеле, но пък от друга страна наказанието на голмайстора Роберт Левандовски изтече, а когато полякът е в атаката, Барса е съвсем различен тим. В тази среща обаче точките са важни и за Бетис, тъй като преследва класиране в Шампионска лига. До този момент отборът на Мануел Пелегрини е шести, но само на три пункта от четвъртия Атлетико Мадрид. Освен това Бетис ще гони и реванш от Барса за загубата в полуфиналния мач за Суперкупата на Испания след дузпи.

Реномираният букмейкър betway bg сочи Барселона за фаворит в сблъсъка и приема залози за негов успех при ставка 1.65. Коефициентът за победа на домакините е висок – 5.00, и със сигурност би заинтригувал доста от играчите, а равенството е оценено на 3.80.

Betway е компания, предоставяща онлайн спортни залози и казино игри, като има лиценз за България и оперира през своя регионален сайт betway.bg. През годините брандът предоставя много интересни опции и винаги се вслушва в желанията на клиентите си, като по този начин им дава възможност да се възползват от промоции за всяка една платформа.

Ако се запознаете с нашето betway ревю ще ви направи впечатление, че сайтът на Бетуей е добре подреден и структуриран, а основните менюта са подредени в класически принцип и позволяват на абсолютно всеки да се ориентира точно в обстановката. От главното меню на сайта вие можете да навигирате между отделните секции за онлайн залози и игри, а към всяка основна категория пък има вътрешно меню с наличните подраздели, което улеснява максимално хазартните играчи.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.