ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Алкарас взема първия сет на финала според Betway

0
Карлос Алкарас
Снимка: БТА

Любителите на тениса ще наблюдават страхотен финал на „Уимбълдън“, в който един срещу друг в спор за трофея ще излязат Новак Джокович и Карлос Алкарас. В последния мач между двамата на „Ролан Гарос“ Алкарас получи схващане на крака при 1:1 сета и въпреки че доигра срещата, болките не му позволиха да бъде активен и той само присъстваше на корта.

Това бе голям удар за испанеца, тъй като той доминираше в мача и съществуваха реални предпоставки да го спечели. Джокович се възползва от възникналия здравословен проблем на своя съперник и без да се напряга, стигна до победата, а впоследствие победи и на финала и стана рекордьор по спечелени титли от Големия шлем – 23.

За сблъсъка в неделя букмейкърът betway предлагани интересни повишени коефициенти за своите клиенти. Така например ставката Алкарас да спечели първия сет е 2.50, а тази Джокович да победи с 3:1 сета – 4.50. Тези от вас, които посетят сайта betway.bg, ще могат да се запознаят и с другите пазари за финала в Лондон, за които се предлагат добри коефициенти.

При успех на Карлос Алкарас, той ще вдигне втората си титла в Големия шлем и първа на „Уимбълдън“, а триумф на Новак Джокович ще означава, че сърбинът ще се откъсне на върха в турнирите на Големия шлем с две титли повече от втория Рафаел Надал.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.