Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

За Бетано Лудогорец е фаворит в ключовия мач с Нордселанд

0
Лудогорец
Снимка: Сайт на Лудогорец

Лудогорец посреща Нордселанд в ключов двубой за класиране напред към елиминациите на Лига на конференциите. Срещата на „Хювефарма Арена“ е от 19:45 часа в четвъртък вечер.

Първият мач в Дания завърши в полза на скандинавците с разгромното 7:1. Букмейкърът Betano обаче се доверява на Лудогорец и вижда домакинска победа на 2.54. Успех за гостите от Дания е с точно 40 единици отгоре – 2.94. Равенството се котира на 3.75 към този момент според оператора. Може да ползвате и страхотното бетано приложение, за да заложите на този съдбоносен за двата тима мач.

Датчаните водят в групата с 10 точки, но не са си гарантирали класиране въпреки разгромните победи над Лудогорец и Фенербахче в последния кръг.

От своя страна „зелените“ от Разград са втори и при победа са сигурни продължаващи, като ще съберат 12 точки. С 9 пункта, колкото в момента и ма Лудогорец, е и Фенербахче – фаворитът в групата, който се изправя срещу Спартак Търнава в последния кръг.

*Коефициентите се променят!


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.