Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

За Бетано Левски е фаворит в Бистрица срещу ЦСКА 1948

0
Левски
Снимка: lap.bg

ЦСКА 1948 посреща Левски на стадиона в Бистрица във вероятно един от най-чаканите сблъсъци на 16-ия кръг редом с пловдивското дерби. Срещата на стадион „Витоша“ е във вторник, 7 ноември, от 17:30 часа и може да се наблюдава по „Диема Спорт“.

Двубоят изглежда изключително равностоен предвид неоптималната форма и на двата тима през сезона. Betano online обаче фаворизира „сините“ срещу техния съперник. Ставката за Левски е 2.32, докато 1-ца за домакина в червено е с пункт нагоре – 3.30. Равенството между „червени“ и „сини“ се котира на 2.95. Може да използвате бетано приложение за залог на този определено вълнуващ двубой.

И двата тима са далеч от местата, на които биха искали да бъдат, но тази година първите 6-7 отбора в родния елит са доста равностойни и предлагат изключително равностойни срещи с неочакван изход.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.