Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

За Betano „аржентинският“ Берое е аутсайдер срещу Етър

0
берое стара загора
Снимка: lap.bg

Етър Велико Търново посреща Берое в двубой от петия кръг на родното първенство. Великотърновци и заралии мерят сили в предпоследния двубой в понеделник вечер от 19:00 часа.

Старозагорският тим се радва на доста по-успешен старт от очакваното. Но букмейкърът Betano смята, че това няма да продължи и сега, давайки коефициент за „зелено-белите“ от 3.55. Домакински успех за „болярите“ е 2.18, а равенството е 3.20. Може да пробвате и betano app за своите залози на този прелюбопитен двубой.

Настроението в двата тима е доста различно. „Виолетовите“ търсят първа точка, докато старозагорци натрупаха три победи в четири мача и летят на крилете на ентусиазма.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.