ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Страхотни коефициенти за Реал Мадрид – Барселона от 8888

0
реал мадрид
Снимка: БТА

Време е за Ел Класико! Реал Мадрид приема Барселона на своя стадион „Сантиаго Бернабеу“ в четвъртък от 22:00 часа. Очакванията са за голов спектакъл и футбол от световна класа. Сблъсъкът е за Купата на краля. 

Мачът противопоставя двата конкурента за титлата в Испания. Като фаворит на 8888 влиза домакинът Реал с коефициент 1.91. Равенството е оценено на 3.50, а ставката за Барселона е 4.00. 

Двубоят е от фазата на полуфиналите и ще има реванш в Каталуния. В последните седмици „кралския клуб“ отстъпи сериозно в борбата за титлата и е вероятно да се концентрира именно върху този турнир. 

От друга страна Барселона загуби неочакваното от Алмерия последния уикенд и според 8888bg това може да повлияе върху психологическата нагласа на играчите. 

Предстои да наблюдаваме мач с много голям залог и битката ще е до последната минута. 

Коефициентите търпят промяна до началото на сблъсъка. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.