ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски е твърд фаворит на 8888 срещу Етър

0
Патрик-Габриел Галчев
Снимка: БТА

Левски гостува на последния Етър във Велико Търново в мач от родната Първа лига. Срещата ще се играе в събота (16 март) от 15:15 часа. 

Предварителните очаквания са за лесна победа, но гостите могат да си изпатят при подценяване на съперника. Все пак от букмейкъра четири осмици дават коефициент 1.33 за Левски. Равенството е оценено на 4.75. Успех за Етър би умножил печалбите по 12.00.

Николай Костов ще се опита да накара играчите да забравят за равенството у дома с Крумовград преди седмица. Пред 11 хиляди души на „Георги Аспарухов“ столичният гранд не успя да отбележи гол, но пък игра дълго време с човек по-малко.

Етър има нужда от всяка точка до края, защото кръговете намаляват. Отборът е твърдо на последно място и спасението изглежда все по-малко вероятно.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.