Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

8888 очаква ЦСКА да спечели Вечното дерби с Левски

0
Браян Кордоба, Джавад Ел Джемили, Левски - ЦСКА
Снимка: БТА

ЦСКА и Левски излизат един срещу друг в събота от 16:15 часа на Националния стадион в София. Вечното дерби по традиция е много труден за прогнозиране мач, но предвид моментното състояние на двата отбора този път има изявен фаворит.

Редица букмейкъри отчитат превъзходство на „червените“. Според българския сайт 8888 е много вероятно ЦСКА да спечели с коефициент от едва 1.80. Равенството е оценено на 3.60. Ставката за Левски е много сериозна – 4.80.

Размерът на коефициентите красноречиво говори за настроенията в навечерието на големия мач. Очакванията са за победа на „армейците“, които заемат второ място във временното класиране. Левски е на пета позиция.

В началото на април месец столичните грандове отново играха помежду си – ЦСКА победи с 2:0 след голове на Тобиас Хайнц и Фернандо Каранга.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.