ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

8888 очаква победа за Лудогорец срещу Локомотив Пловдив

0
Лудогорец, Квадво Дуа
Снимка: БТА

Лудогорец гостува на Локомотив Пловдив на „Лаута“ в събота (30 март) от 16:30 часа. Мачът е от 26-ия кръг на родната Първа лига. Двата отбора имат нужда от победата и очакванията са за зрелищен и атрактивен сблъсък.

Все пак шампионите са сочени за фаворит на букмейкърските къщи. От родния сайт 8888 бг дават коефициент 1.44 за успех на Лудогорец. Равенството е оценено на 4.20. Победа за Локомотив е със ставка в размер на 7.50.

Това ясно говори за силно фаворизиране на гостите. Първата среща през есента обаче завърши наравно 1:1. Тогава Локо се намираше в много добра форма и дори беше лидер в шампионата. Впоследствие претърпя спад в играта и при сблъсъка на тези съперници за Купата се стигна до разгромна победа с 4:0 за Лудогорец.

Разградчани се намират в серия от 6 поредни успеха във всички турнири. „Черно-белите“ пък са с два, като преди това допуснаха две загуби.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.