ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец е сериозен фаворит на 8888 срещу ЦСКА

0
ЦСКА - Лудогорец
Снимка: LAP.bg

Лудогорец посреща ЦСКА в пореден мач от плейофите в Първа лига тази събота от 19:30 часа. С победа или равенство разградчани ще си гарантират предсрочно 13-ата поредна титла на България.

Очакванията са именно това да се случи. От сайта четири осмици дават коефициент 1.65 за успех на Лудогорец. Равенството е оценено на 3.75. Изненадваща победа на ЦСКА е със ставка 5.50. „Червените“ обаче са печелили шампионатен мач в Делиормана само веднъж в историята.

Лудогорец се намира в отлична форма и ще вдигне рекордната 13-а поредна титла. Ако не в този, в следващите два кръга. Освен това ще играе и финал за Купата на България срещу Ботев Пловдив.

В ЦСКА текат важни процеси, които са далеч от спортно-техническата част. Промяната в клубното ръководство и строежът на новия стадион изместиха фокуса от представянето на терена. ЦСКА изпраща пореден „нулев“ сезон, в който главно разочарова на терена. Феновете се надяват да предстоят по-добри дни.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.