Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА е твърд фаворит на 8888 срещу Ботев Враца

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

ЦСКА подновява сезона с домакинство на Ботев Враца. Два месеца след последния си официален мач „червените“ са готови да се впуснат в нова атака на титлата. Срещата ще бъде на Националния стадион „Васил Левски“, след като предстои реновирането на „Българска армия“. Началният час е 17:45 в неделя.

Букмейкърите единодушно посочват столичния гранд за фаворит. От сайта четири осмици дават коефициент 1.13 за победа на ЦСКА. Равенството е оценено на 8.50, а „двойката“ е 21.00. Ставките са в такъв и заради историческото предимство на 31-кратния шампион срещу този съперник насред София.

Очакванията са „армейците“ да тръгнат с убедителна победа. Завърналият се в отбора Фернандо Каранга е готов да докаже, че все още може да играе футбол на високо ниво. Той е най-голямата звезда на ЦСКА за последните 10 години и ще трябва да защитава реномето си на хищник пред гола. 

Врачани ще се надяват да удържат колкото се може по-дълго нулевото равенство. Ако това се случи, съперникът ще започне да се изнервя, което ще е в плюс за госта.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.