ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спартак е фаворит на 8888 срещу Септември София

0
Спартак Варна
Снимка: lap.bg

Спартак Варна има нужда от задължителна победа срещу столичния Септември. Двата отбора се борят за оцеляване със зъби и нокти. Мачът е в сряда (31 май) от 19:00 часа в морската ни столица.

Възпитаниците на Димитър Димитров-Херо са фаворизирани в навечерието на ключовия сблъсък. Коефициентите на 8888 са 2.05 за победа на „соколите“, 3.50 за равенство и 3.40 за успех на гостите от София. 

В момента и двата отбора са в зоната на изпадащите. Спартак е последен с 22 точки, а съперникът има три повече. Хебър е с точка пред Септември. Пазарджиклии са на позицията, които не праща директно тима във Втора лига, а на плей аут с третия от долната дивизия. 

Спартак направи финален щурм и ще се надява добрите игри последно време да се отплатят. При равенство отборът ще изпадне директно. В последния кръг играе срещу Пирин Благоевград. Септември пък има домакинство на Ботев Враца.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.