ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сезам очаква равностоен мач между България и Куба

0
Канада - България
Снимка: fivb

България има нужда от победа срещу Куба, за да възвърне позиции в Лигата на нациите. Нашите волейболисти са без успех вече пет поредни срещи и това натежава психически. „Черната“ серия може да спре именно срещу този съперник, който през годините многократно сме побеждавали.

По-рано в турнира Куба удари силния Бразилия с 3:1 и е в очакване на нови добри игри. Според един от родните букмейкъри сезам онлайн нашите и кубинците са с почти изравнени шансове за победа. Коефициентът за „лъвовете“ е 1.95, докато този за Куба е 1.85.

Усеща се напрежение върху националния селекционер Пламен Константинов и той ще иска да го потуши с победа. Предпоставките са за много равностойна и завързана среща. Сблъсъкът е от 14:00 часа в неделя и може да бъде гледан в ефира на БНТ.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.