ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sesame прогнозира успех за РБ Лайпциг в Кьолн

0
РБ Лайпциг
РБ Лайпциг (Снимка: БТА)

Борбата в Бундеслигата продължава по всички етажи в класирането. Макар че изглежда титлата се запътва за първи път в историята към Леверкузен, под Байер в таблицата е напечено. В това число се включват битките за Топ 4 и за оцеляване в елита.

Новият 26-и кръг стартира в петък вечер с важен сблъсък от 21:30 часа между борещия се оцеляване Кьолн и РБ Лайпциг, който ще атакува четвъртото място. Букмейкърът Sesame залага за победа на „червените бикове“ с коефициент от 1.55, докато този за „козлите“ е 5.64. Ставката за равенство е оценена на 4.58. Домакините в утрешната среща заемат 16-ата позиция към момента, която дава право на плейоф за оставане в Бундеслигата, но тимът на Тимо Шулц има аванс само от две точки пред първия под чертата Майнц 05.

Ситуацията в РБ Лайпциг е доста по-различна, защото отборът на Марко Розе се бори за класиране в Шампионската лига догодина, а в момента е пети и изостава само с пункт от четвъртия Борусия Дортмунд. Вие може да се възползвате от Sesame бонус както за този мач, така и за още много други събития на платформата. И за двата отбора точките са от значение по пътя към постигането на своите си цели и място за отстъпление няма. По-рано през кампанията носителят на Купата на Германия разби Кьолн с 6:0 на „Ред Бул Арена“, като „козлите“ нямат успех над този съперник от почти три години, когато през април 2021-а година надделяха с 2:1 именно у дома.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.