ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Евертън ще вземе ценните три точки срещу Кристъл Палас, гласи Sesame

0
Евертън - Челси
Евертън (Снимка: БТА)

Новата работна седмица ще започне подобаващо с мач от английската Висша лига. В понеделник вечер, 19 февруари, ще видим последния двубой от 25-ия кръг на първенството.

Един срещу друг от 22:00 часа на „Гудисън Парк“ се изправят отборите на Евертън и Кристъл Палас в здрав сблъсък за много важни три точки. Букмейкърът Sesame дава предимство на домакините с коефициент за победа от 1.69, докато този за гостите от Лондон е 5.15. Равенството пък бива оценено на 3.70. Евертън продължава жестоката си битка за оцеляване, след като получи наказание от изваждане на десет точки от актива им. Към момента отборът на Шон Дайш заема 18-ото място с 19 точки, само с една по-малко от първия над чертата Лутън Таун.

Кристъл Палас, от своя стана, също се бори за своето място в елита. „Орлите“ на Рой Ходжсън имат само пет точки преднина пред своя съперник на 16-ата позиция и всяка една грешна стъпка може да бъде фатална. Вие може да се възползвате от Sesame бонус както за този мач, така и за още много други събития на платформата. Евертън са доста неудобен съперник на лондончани, след като в последните 20 срещи има девет победи и също толкова равенства, а само два пъти Палас са стигали до успеха. По-рано през кампанията „карамелите“ вече постигнаха два успеха във Висшата лига и ФА Къп.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.