ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Манчестър Сити няма да прости на Брентфорд този път, гласи Sesame

0
Нюкасъл - Манчестър Сити
Манчестър Сити (Снимка: БТА)

23-ият кръг в английската Висша лига ще ни предложи мач и в понеделник (5 февруари) вечер, с който ще затворим поредното завъртане в първенството. Какво по-добро пък за началото на новата работна седмица да видим в игра актуалния шампион в дйствие.

Именно Манчестър Сити гостува на Брентфорд в Лондон от 22:00 часа българско време. Без да е изненада за никого, „гражданите“ са фаворит в срещата, а това се потвърждава и от коефициента за победа на букмейкъра Sesame от 1.40, докато този за домакините е 7.21. Равенството в срещата е оценено на 5.06. Към момента Брентфорд е доста назад в класирането – на 15-а позиция, като има аванс от само три точки пред първия под чертата Евертън. Ман Сити пък продължава гонитбата с Ливърпул и Арсенал в челото на класирането. Към момента „небесно-сините“ изостават на пет точки от мърсисайдци, които са лидер, а в неделя вечер предстои дерби именно срещу „артилеристите“ на „Емиратс“.

Любопитното е обаче е, че Брентфорд беше единственият отбор, който победи Ман Сити на два пъти в първенството през миналия сезон – 2:1 на „Етихад“ и с 1:0 на свой терен в Лондон. Вие може да се възползвате от Sesame бонус както за този мач, така и за още много други събития на платформата. Двата отбора ще се срещнат отново много скоро на 20 февруари, но този път домакин ще бъде отборът от Манчестър, тъй като срещата от 18-ия кръг на Висшата лига беше отложена заради участието на „гражданите“ на Световното клубно първенство.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.