Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sesame е сигурен в победата на ЦСКА над Пирин Благоевград

0
ЦСКА фенове Сектор Г ултраси хореография
Снимка: БТА

Българският футбол няма почивка и още в петък (12 април) стартира поредното завъртане в родната Първа лига. Новият 29-и кръг, който е предпоследен за редовния сезон, започва с два интересни двубоя в последния ден от работната седмица.

Вторият в програмата за петък мач изправя един срещу друг вицешампиона ЦСКА и борещия се за своето оцеляване Пирин Благоевград на Националния стадион „Васил Левски“ от 20:15 часа. За тази интригуваща среща букмейкърът Sesame дава солидо предимство за победа на „червените“ с коефициент от 1.20, докато този за „орлетата“ е 15.16. Ставката за равенство е оценена на 7.05. ЦСКА влиза в този сблъсък в страхотно настроение след чудесната победа с 2:0 в голямото дерби срещу Левски, с която запази шансовете си за титлата. Тимът на Нестор Ел Маестро е на втора позиция и изостава с шест точки от лидера Лудогорец, който обаче в четвъртък ще изиграе отложения си двубой срещу ЦСКА 1948, така че разликата в началото на мача срещу благоевградчани може да стане дори девет пункта.

Пирин, от своя страна, отстъпи именно на разградчани през уикенда с 0:2 в югозапада, с което беше сложен край на тяхната серия от шест поредни мача без поражение. Въпреки това, отборът на Олександър Бабич е на 14-ата позиция, но разликата с десетия към момента Берое е шест точки. Вие може да се възползвате от Sesame бонус както за този мач, така и за още много други събития на платформата. 31-кратните шампиони са в невероятна серия срещу „орлетата“, тъй като последната им загуба от този съперник датира от март 2009-а година, когато отстъпиха с дузпи на ¼-финалите н турнира за Купата на България. По-рано през сезона ЦСКА си тръгна точки от Благоевград след обрат с 2:1.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.