ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sesame се доверява на Байерн за победа над Фрайбург

0
Байерн Мюнхен - Хайденхайм
Байерн Мюнхен - Хайденхайм (Снимка: БТА)

Борбата за титлата в Бундеслигата този сезон изглежда доста различна от предишни години. Свикнали сме Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд да са тимовете, които водят ожесточен спор за сребърната Салатиера. Този път обаче изненадата идва от Байер Левеккузен, който все още няма загуба през кампанията и води с осем точки на баварците.

Именно на актуалния все още шампион Байерн се пада честта да открие новия 24-и кръг в Германия с гостуване на Фрайбург в петък (1 март) от 21:30 часа и няма право на нови грешни стъпки в гонитбата с „аспирините“. Букмейкърът Sesame дава гласа си за победа на баварците с коефициент от 1.47, докато този за Фрайбург е 6.11. Ставката за равенство е определена на 4.90. След трите поредни загуби възпитаниците на Томас Тухел се върнаха на правилния път с труден успех над РБ Лайпциг у дома, но сега се изправят срещу коравия тим на Кристиан Щрайх.

Домакините ще бъдат мотивирани до краен предел, тъй като в седем мача в Бундеслигата от началото на годината имат едва един успех, което им отрежда деветата позиция, с пет по-малко от местата за Европа. Вие може да се възползвате от Sesame бонус както за този мач, така и за още много други събития на платформата. По-рано през сезона Байерн стигна до чиста победа с 3:0 над този съперник на „Алианц Арена“, като статистиката показва, че в последните 20 двубоя Фрайбург има едва две победи над шампионите. Едната от тях обаче беше миналата година, с която отстраниха момчетата на Тухел от Купата на Германия.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.