Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sesame категорично праща Реал Мадрид на финал за Суперкупата

0
Реал Мадрид
Снимка: Twitter

Турнирът за Суперкупата на Испания тази година е с различен формат и в друга държава. Играят се два полуфинала, а след това финал, като всички те ще бъдат в столицата на Саудитска Арабия – Рияд.

Първият полуфинал противопоставя Реал Мадрид и Валенсия. Шампионите на Испания и Европа излизат като фаворити срещу „прилепите“, а това показват и коефициентите на букмейкъра Сезам. Успех на тима на Карло Анчелоти се котира на 1.57, докато за Валенсия той е 5.77. Равенството е със ставка 4.34. Регистрирайте се в Sesame online и заложете на този интригуващ двубой.

Треньорът Карло Анчелоти няма да може да разчита на Дейвид Алаба и Чуаниеми, които са с контузии. Той има обаче достатъчно опции пред себе си и да достигне до победа в този двубой. Валенсия ще бъде без Нико, Доменех и Кастилейо.

В Реал могат да погледна спокойно и последните си срещи с „прилепите“. „Кралете“ печелят последните три мача, като във всеки от тях вкарват минимум два гола.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.