50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sesame категорично: Наполи ще разплаче Жозе Моуриньо

0
Наполи
Twitter.com

Лидерът в италианската Серия „А“ Наполи приема Рома в дербито на кръга на Апенините. Неаполитанците са лидери в класирането с 50 точки и аванс от 12 пред втория Милан. Рома пък заема петото място с 37 точки.

Наполи има само една загуба този сезон и се е устремил уверено към титлата. Победа над „вълците“ ще им гарантира спокойствие на върха, докато отборът от столицата е само на точка от второто място и може с една победа да стане основен конкурент на лидерите.

Букмейкърът Сезам очаква Наполи да вземе своето срещу тима на Жозе Моуриньо и дава коефициент за домакинска победа 1.75. Успех за „вълците“ е със ставка 5.00, докато равенството се котира на 3.80. Възползвайте се от бонусите на Сезам онлайн и заложете без риск на този двубой.

Двата тима винаги правят оспорвани двубои, като напоследък предимството на Наполи е осезаемо. Неаполитанци имат три победи в последните пет срещи помежду им и в тях са допуснали само един гол.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.