ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сезам очаква Левски да тръгне с победа в пролетния дял

0
левски-черно море

На 11 февруари се подновява българското футболно първенство. Първата среща за пролетния дял противопоставя Левски и Черно море. „Сините“ са наказани с лишаване от домакинство и ще приемат „моряците“ на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

Букмейкърът Sesame online вече пусна коефициенти за двубоите на старта. От тях се вижда, че отборът на Станимир Стоилов е фаворит срещу момчетата на Илиан Илиев. Коефициентът за успех на Левски е 1.75, докато за Черно море е 4.30. Равенството е оценено на 3.85. Регистрирайте се в Sesame и заложете на този интригуващ двубой.

Срещите между Левски и Черно море винаги са оспорвани и изпълнени с емоции. Двата опитни треньори ще опитат да покажат кой какво е направил по време на зимната пауза.

„Сините“ целят да сложат край на серията си без победа и да тръгнат отново към горните позиции в таблицата. Черно море обаче винаги е опасен противник, а този сезон се представя на високо ниво и може да изненада и победи всеки.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.