Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рома остава в зона ШЛ с успех над Монца, предвижда Бетано

0
Джанлука Манчини, Рома
Twitter.com

Рома се е устремил към влизане в Шампионска лига, въпреки че борбата за топ 4 в Италия е наистина жестока. За „вълците“ от Рим предстои визита на много коварния Монца. Срещата е от междинния кръг в Серия А в сряда и е от 22:00 часа.

„Джалоросите“ изпуснаха аванс в добавеното време срещу Милан и взеха само точка, въпреки че се виждаха с три. Букмейкърът Бетано обаче предвижда, че срещу отбора на Силвио Берлускони това няма да се случи и госитте ще вземат победата на 2.15 коефициент. Ставката за „бианкоросите“ е 3.75, докато равенството се котира на 3.10. Може да се възползвате от някой betano bonus и да заложите на един от интересните мачове в сряда вечер.

Монца започна сезона ужасно, но след смяната на наставника се утвърди в средата на класирането и рано-рано си осигури спокойствие. Римският гранд пък продължава своята борба на два фронта – за зона Шампионска лига в Калчото и за Лига Европа, където предстоят срещи с Байер Леверкузен.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.