ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Равностойни ставки от 8888 за мача на ЦСКА в Бистрица

0
Дюкенс Назон Джонатан Линдсет ЦСКА
Снимка: LAP.bg

ЦСКА гостува на ЦСКА 1948 в поредна битка по пътя на мечтаната 32-ра титла на България. Мачът в неделя породи много дискусии най-вече за мястото, на което ще се играе – Бистрица. 

Българските букмейкъри отчитат сериозния залог и логично коефициентите са доста близки. От сайта 8888 бг дават ставка 2.80 за домакина и 2.60 за победа на столичния гранд. Равенството е оценено на 3.20.

Старши треньорът Саша Илич ще може да разчита отново на разболелите се от вирус четирима футболисти, сред които беше и головата машина Браян Морено. Под лупа ще се следят изявите на намиращия се в страхотна форма Дюкенс Назон. 

От Бистрица пък са готови на всичко да натрият носа на ЦСКА в стремежа му към титлата. През седмицата излезе информация, че при победа футболистите ще вземат премии по 10 хиляди евро на калпак. Важен фактор е и публиката. Ултрасите на ЦСКА обявиха, че няма да излизат на стадиона като протест срещу домакина и странните решения на БФС. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.