Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пловдив ще бъде „жълто-черен“ според bet365

0
Ботев Пловдив Локомотив Пловдив Амаду Думбуя
LAP.bg

Отборите на Ботев и Локомотив се изправят един срещу друг в първата за сезона „Битка за Пловдив“. Дербито на 16-и кръг ще се проведе на ст. „Христо Ботев“ в петък от 19:30 часа, а главен съдия на мача е Георги Кабаков.

Международният сайт за онлайн залагания bet365 дава предимство на домакините. Коефициентът за победа на „канарчетата“ е 2.15, докато този за гостите е 3.25. Равенството е оценено на 3.40. Ако все още нямате таква, то вашата регистрация в bet365 ще ви даде безброй възможности за залагания на това и хиляди други спортни събития от целия свят.

Играчите на Душан Керкез заемат 11-о място във временното класиране с 18 точки. „Жълто-черните“ имат три победи в последните си пет шампионатни мача, а като домакини имат 3 победи и 4 поражения при голова разлика 16:11. Последният мач между двата тима в „Лаута“ завърши 1:1.

Възпитаниците на Александър Томаш са трети в подреждането с 31 точки. „Смърфовете“ нямат победа в последните си пет мача в Първа лига, а като гости имат 4 успеха и 3 равенства при голова разлика 14:9. Три от последните 5 дербита завършиха без победител.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.