Рейтинг 3.6/5
Как да направим Bet365 регистрация стъпка по стъпка?
Рейтинг 3.6 от 112 мнения
Стартов бонус
Бонус до 100 лв.
% Процент 100%
Врътки 1x
Мин. Коеф. 1.20
Мин. Депозит 10 лв.

Как да направим Bet365 регистрация стъпка по стъпка?

Букмейкърският сайт за залози Bet365 е сред най-популярните в тази сфера. Компанията предоставя редица възможности за залози на спортни събития, игри в онлайн казино и участие в покер турнири. Всички тези предложения достигат до потребителите на сайта само след регистрация. Единствено хората с акаунт в системата на букмейкъра могат да се възползват от всичките преимущества на Бет365. Те включват изброените опции за залози и игри, но има още бонус оферти, залози и игри на живо, пряко видео от различни събития, използване на функции, като кеш аут и промени залог. Това са само част от нещата, които са на ваше разположение след регистрация в сайта за онлайн залози Bet365, който отдавна си спечели лидерските позиции в индустрията. Точно затова ще ви преведа през стъпките за отваряне на сметка и всички останали неща, които трябва да знаете. Ще разгледаме начините за регистрация през пълната версия на сайта и през мобилно устройство.


Регистрация в сайта на Bet365

Първата стъпка е да осъществите достъп до сайта на компанията. Ако го правите за първи път, ще бъдете подканени да изберете език на сайта. След това ще ви се покаже началната страница, като в нея трябва да потърсите бутон Нов Клиент, намиращ се в горната дясна част. Избирайки го, ще ви се зареди нова страница, която представлява формата за регистрация. В нея трябва да въведете вашите данни. Ето на какви секции е разделена формата за Бет365 регистрация от България и каква информация изисква:

  • Държава по местоживеене – избира се страната, в която живеете, като при вход от България тя ще бъде избрана автоматично;
  • Лични данни – изисква се точна информация за име, фамилия и дата на раждане;
  • Документи – в този раздел трябва да изберете вашето гражданство. След това трябва да изберете вид документ, който може да бъде паспорт, лична карта или шофьорска книжка. Когато го направите, ще бъде нужно да попълните и данните за самия документ, които са място и дата на издаване, номер и от коя институция е издаден;
  • Контакт – в тази секция се изисква попълването на Email адрес и телефонен номер за връзка;
  • Постоянен адрес – трябва да се въведе град или село, точен адрес и пощенски код. Също така трябва да се потвърди дали настоящият ви адрес съвпада с постоянния такъв;
  • Логин – в тази графа са полетата за въвеждане на потребителско име и парола, като последната трябва да се изпише два пъти;
  • Защита – секцията е посветена на т.нар. 4-цифрен код за сигурност. Той е много важен, когато трябва да изпълните някои действия в сайта. Важно е да го запомните добре, като имате предвид, че не може да представлява лесни комбинации от числа и поредици;
  • Предпочитания – тук избирате часовата зона, по която да работи сайта за вас, както и вида на показваните коефициенти. Опционално е посочено и поле Бонус Код, където може да въведете такъв за някой бонус, ако разполагате с код. Препоръчваме ви да използвате нашия код – BBCODE – който ще ви донесе стартовия бонус. В същата графа потвърждавате пълнолетие и съгласие с правилата на Bet365. Ако не го направите, няма как да се регистрирате в сайта;
  • Последната стъпка от този процес е да изберете бутон Включи се в bet365, с което ще се приближите много близо до регистрацията на своя акаунт в системата на букмейкъра;

Регистрация в bet365

Бет365 форма за регистрация първа част Бет365 форма за регистрация втора част

Какво се случва след попълването на данните? Верификация на профила?

След като потвърдите и изпратите вашите данни за регистрация, системата ще ви върне известие, че ще получите съобщение на въведения имейл адрес. В полученото съобщение ще намерите линк за активация на вашия акаунт. Трябва да го изберете, за да потвърдите желанието си да активирате профила.

Активацията обаче не е единственото, което трябва да направите. Този процес ще ви позволи да влизате в сметката си, да добавяте средства и да залагате, но няма да може да теглите от нея преди да се верифицирате. Още при попълването на личните данни в процеса по регистрация, както и на данните за избрания документ, компанията ясно ви предупреждава да бъдете внимателни и да попълвате истинска информация. Това е нужно, защото ще трябва да сканирате същия документ + още един, за да верифицирате сметката си. Няма как да теглите от нея без да изпълните този процес.

Верификацията става, като използвате платформата на Bet365 за сканиране на документите или изпратите снимки от вашите лични документи на имейл адреса на компанията. Важното е копията да бъдат четливи, защото служителите на бранда ще сравнят информацията от тях с тази, която въвеждате по време на регистрация. Когато веднъж изпълните процеса по верификация, няма да бъде нужно пак да го правите. Оттук нататък ще разполагате с пълноценна Бет365 сметка, с която ще може да залагате, депозирате и теглите средства.


Защо да се регистрирам в bet365?

Онлайн букмейкърът бет365 е водещ не само в България, но в много други страни в Европа и по света. Компанията е със силно международно присъствие, поради разнообразните опции за залози и игри, които предоставя на своите клиенти. Сравнявайки предложенията на този бранд с тези на други онлайн оператори, смея да твърдя, че bet365 разполага с доста по-добри функции, коефициенти и маркети. Компанията също така е една от най-иновативните в бранша, така че ако се внедри нова технология в iGaming индустрията, твърде вероятно е британската компания да е сред първите, която ще я интегрират.


Кога мога да депозирам в сайта?

Веднага след като сте изпълнили процеса по регистрация в bet365, ще имате възможността да избрете метод на депозит, с който да захраните своята нова сметка. Това ми даде възможност да взема и начален бонус при регистрация от бет365. Наличните опции за извършване на депозит в сайта са разнообразни и включват не малко видове методи, сред които банкови карти, електронни портфейли и банков трансфер. Лимитите на депозит варират, а транзакциите се извършват бързо. Важно е да отбележа, че при депозит с банкова карта тя трябва да бъде издадена на ваше име, за да захраните акаунта си с нея.


Отваряне на акаунт през мобилно устройство

Регистрацията в системата на Bet365 през мобилните услуги на компанията протича по абсолютно същия начин. Изискванията за нужната информация, активиране на акаунт и верификация на сметката са налице, така че няма значение откъде ще изберете да се регистрирате.

Bet365 регистрация през телефон

Букмейкърът bet365 предлага на своите клиенти да се регистрират посредством една от двете мобилни услуги – апликацията или мобилната версия на сайта. Няма значение коя използвате, за да създадете своята сметка в сайта на компанията.


FAQ

Как да активирам началния бонус след регистрация в bet365?

Използването и активирането на промо кода при създаването на сметка в bet365 става по време на самия процес по регистрация. Нашият бонус код – BBCODE – може да въведете в съответното поле, докато създавате своя профил в сайта.

Каква е минималната сума на депозит, който мога да направя?

След като вече имате акаунт в системата на bet365, ще може да правите депозити, за да разполагате със средства за игра, а минимумът е 10 лева.

Ако се регистрирам в бет365 през сайта, трябва ли да го правя и през приложението?

Няма нужда да се регистрирате повторно през мобилните услуги на бранда, ако вече сте създали сметка през десктоп версията на сайта.


Финални думи

Споделих всички ключови моменти, които касаят създаването на сметка в Bet365. Компанията се е постарала да създаде максимално опростен начин на регистрация, в който няма как да бъде пропусната една или друга информация. Съветвам ви да създавате истински профили с вашата лична информация, за да нямате ядове по време на верифицирането на сметката ви. Имайте предвид, че една регистрация в Bet365 ви отваря вратите за всички възможни залози и игри, които компанията предлага. Също така е добре да отбележа, че няма значение откъде правите вашия профил – през сайта или мобилните услуги. След това ще може да го използвате навсякъде. Процесът по регистрация няма да ви отнеме много време, но ви уверявам, че Bet365 разполага с пълната гама от предложения и игри, които залагащите биха искали да имат на свое разположение.

Последно обновяване:
Напишете мнение

Няма коментари.

Свързани статии

Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.