ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Уелс е с едни гърди пред Полша, според bet365

0
Уолкър Цимерман, Гарет Бейл, САЩ - Уелс
Twitter.com

Уелс и Полша ще определят едно от последните места на Европейското първенство в Германия това лято. Двата отбора се изправят един срещу друг в решителен бараж, който е във вторник (26 март) от 21:45 часа.

Букмейкърските къщи фаворизират британците в навечерието на важния мач. От световния лидер в спортните залози bet365 дават коефициент 2.40 за победа на Уелс. Равенството е оценено на 3.00. Успехът на Полша пък на 3.25.

Уелс впечатли при победата с 4:1 над Финландия в предишния бараж. „Драконите“ се намират в топ форма преди съдбоносния сблъсък, като нямат загуба вече седем поредни срещи.

Полша надигра с 5:1 Естония, когато звездата на Лудогорец Якуб Пьотровски блесна с гол и асистенция. За попадението му подаде не кой да е, а Роберт Левандовски. Куба ще бъде титуляр и в тази среща. Медиите в страната го засипват със суперлативи и очакват силен изходящ трансфер през лятото.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.