Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арсенал е категоричен фаворит на bet365 срещу Порто

0
Арсенал - Кристъл Палас
Снимка: БТА

Арсенал приема Порто в реванш от осминафиналите на Шампионска лига. Сблъсъкът е във вторник от 22:00 часа. Възпитаниците на Микел Артета загубиха първата среща на „До Драгао“ с 0:1 и сега се нуждаят от задължителен успех.

Букмейкърските къщи са уверени, че ще го постигнат. В световния лидер бет365 поставиха коефициент 1.22 за „единица“. Равенството е оценено на 6.50. Ставката за шокираща победа на Порто е оценена на 15.00.

Арсенал се намира в отлична форма, като миналата седмица постигна историческа трета поредна победа с пет гола разлика като гост във Висшата лига. „Артилеристите“ нямат спирка от началото на годината и всичко по-различно от класиране за четвъртфиналите ще бъде прието за огромна сензация.

В Порто настроението е отлично след гръмкия успех с 5:0 над Бенфика в дербито на Португалия. Всички в клуба говорят с оптимизъм преди визитата на „Емирейтс“.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.