Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арсенал ще бие Байерн Мюнхен според bet365

0
Мартин Йодегор
Снимка: БТА

Арсенал домакинства на Байерн Мюнхен в мач от четвъртфиналната фаза на Шампионска лига. Двубоят на „Емирейтс“ в Лондон е във вторник (9 април) от 22:00 часа наше време.

Момчетата на Микел Артета имат самочувствието на водач в английската Висша лига. Страхотната им форма е оценена подобаващо от гиганта бет365 и коефициентът за победа на „артилеристите“ е 1.73. Равенството е оценено на 4.00. Успех на германския колос пък би умножил залозите по 4.50.

Арсенал елиминира Порто в миналата фаза. Това обаче се случи много трудно – след две разменени победи по 1:0 и продължения лондончани продължиха напред с дузпи.

Байер на свой ред изгуби титлата в Германия и единствената цел остана Шампионска лига. Задачата обаче ще е много трудна срещу намиращия се в страхотна форма Арсенал. 

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.