ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ПСЖ е твърд фаворит на bet365 за реванша с Борусия

0
ПСЖ
Снимка: БТА

Пари Сен Жермен приема Борусия Дортмунд за реванша от полуфиналите в Шампионска лига. Мачът е във вторник от 22:00 часа на „Парк де Пренс“ във френската столица.

Първият дуел бе спечелен от германците с 1:0, но сега те са в ролята на аутсайдер. От световния лидер сред букмейкърите бет365 дават коефициент 1.45 за ПСЖ. Това говори красновречиво за класата на парижани. Равенството е оценено на 4.50. Победа на Дортмунд би изплатила залозите умножени по 7.00.

ПСЖ е предвождан от суперзвездата на футбол Килиан Мбапе, който по всяка вероятност ще си тръгне през лятото. Нападателят би искал да си тръгне от родния Париж като победител в Шампионска лига, а и определено го заслужава. Луис Енрике изгради много балансиран отбор и дори може да се счита за фаворит в битката за трофея.

Борусия Дортмунд обаче успя да надхитри съперника на свой терен и сега има гол аванс. Все пак 90 минути са твърде много време и ако германците излязат с мисъл за защита, то нищо добро не ги чака. 

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.