Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пирин ще открие сезона с победа над Берое, сочи Бетано

0
Пирин
Снимка: lap.bg

Отборите на Пирин и Берое откриват футболния сезон 2023/24 в efbet Лига. Срещата между „орлетата“ и заралии е на 14 юли от 18:45 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

Двата тима проведоха съвършено различна подготовка, в която Пирин не привлече почти никой нов, докато в Стара Загора текучеството бе огромно. Букмейкърът Бетано смята, че това ще наклони везните в полза на домакина и му дава коефициент от 2.45. Успех за госта е оценен на 2.88, докато равенство между двата тима със зелени екипи се оценява на 3.20. Може да направите своята betano регистрация, за да заложите на първия мач от футболния елит на България.

И двата отбора бяха в долната шестица на последния шампионат. Старозагорци дори играха бараж за оцеляване, докато благоевградчани на практика завършиха на първо място измежду шестте изпадащи, колкото и невероятно да се струваше като възможност това.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.