ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нюкасъл фаворит на bet365 срещу Саутхемптън

0
нюкасъл шон лонгстаф
Снимка: БТА

Отборите на Саутхемптън и Нюкасъл се изправят един срещу друг в първи полуфинален мач в „Карабао Къп“. Срещата ще се проведе във вторник, 24.01, от 22:00 часа българско време на ст. „Сейнт Мери“.

Авторитетният международен сайт за онлайн залози bet365 дава предимство на гостите. Коефициентът за победа на „свраките“ е 1.72, докато този за домакините е 5.25. Равенството пък е оценено на 3.50. Чрез вашата bet365 регистрация от България вие получавате достъп до стотици спортни събития от страната и света.

Играчите на Нейтън Джоунс са домакини в първия полуфинал. „Светците“ отстраниха 4 отбора, за да достигнат полуфиналите – Кембирдж Юнайтед (0:3), Шефилд Уензди (2:1 след продължения), Линкълн (2:1) и Манчестър Сити (2:0). Саутхемптън спечели три от последните си пет официални мача.Саутхемтпън не е достигал тази фаза от 2017-та, когато загуби на финала от Манчестър Юнайтед.

Възпитаниците на Еди Хау също отстраниха 4 отбора до този момент – Траним (1:2), Кристъл Палас (1:0 след продължения), Борнемут (1:0) и Лестър (2:0). „Джордитата“ спечелиха два от последните си пет официални двубоя. Нюкасъл не е играл полуфинал в тази надпревара от 1976-та, когато губи на финал от Манчестър Сити.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.