ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано: Наполи вдига гордо глава в дербито с Ювентус

0
Наполи
Снимка: БТА

Наполи приема Ювентус в едно от дербитата на кръга в италианската Серия А. Срещата на „Диего Армандо Марадона“ в Неапол е в неделя, 3 март, от 21:45 часа. Разбира се, мачът ще бъде излъчен в каналите на „Макс Спорт“.

Неаполитанците показаха признаци на съживяване, а Юве лъкатуши доста в последните 30-40 дни. Букмейкърът Бетано смята, че това накланя везните към южняците и им дава коефициент за победа 2.40 Според оператора успех на „Старата госпожа“ се равнява на 3.25, а равенството на 3.10. Може да ползвате и betano app, ако желаете да заложите на типичното дерби между Севера и Юга в Италия.

Партенопеите имат да вървят по дълъг път, за да възвърнат формата си от миналата година. Изглежда Франческо Калцона, дългогодишният асистент на Лучано Спалети и Маурицио Сари, ще е човекът за тази работа.

От друга страна колегата му Макс Алегри отново е подложен на критики след грешните стъпки на Ювентус. Около поста на специалиста отново се породиха спекулации и ще видим в следващите кръгове дали това ще рефлектира и на отбора.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.