ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Наполи няма да се затрудни с Кремонезе според bet365

0
наполи виктор осимен
Снимка: БТА

Отборите на Наполи и Кремонезе се изправят един срещу друг в осминафинален двубой от Купата на Италия. Срещата на ст. „Диего Марадона“ в Неапол ще се проведе във вторник, 17.01, от 22:00 часа българско време.

Утвърденият международен сайт за онлайн залози bet365 дава категорично предимство на домакините. Коефициентът за победа на „небесносините“ в редовното време е 1.28, докато за гостите е 10. Раенството пък е оценено на 5.50. Чрез вашата bet365 регистрация от България вие получавате достъп до стотици спортни събития от страната и света.

Играчите на Лучано Спалети започват участието си в надпреварата. „Партенопейците“ се представят чудесно в Калчото, където са временен лидер. Наполи спечели 4 от последнитеси 5 официални мача, допускайки 4 гола в тях. Последният мач между двата отбора от 2022-ра завърши 1:4 в полза на Наполи.

„Сиво-червените“ победиха Тернана с 3:2 и Модена с 2:4, за да стигнат до тази фаза. Играчите на Давиде Балардини се намират на 20-то място в Серия „А“ и загубиха 4 от последните си 5 срещи в шампионата, допускайки 8 гола. Последната победа на Кремонезе над Наполи датира от 1994-та.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.