ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Милан ще си върне на Аталанта, отчита Бетано

0
Милан
Снимка: БТА

Милан и Аталанта закриват неделната програма в италианската Серия А. Срещата ще може да се наблюдава в ефира на „Макс Спорт“, а „Сан Сиро“ със сигурност ще бъде препълнен от 21:45 часа. Първата среща между двата тима завърши с драматичен успех на бергамаските с 3:2.

Сега ситуацията е идея по-различна, защото и Милан е в силна форма, като изключим мача с Монца. Букмейкърът Бетано дава коефициент 2.40 за победа на „росонерите“. Успех за „нерадзурите“ от Бергамо е 2.95, а равенството е над 3 – с точност 3.40. Може да ползвате и страхотния бетано мобиле, за да заложите на едно от дербитата в Северна Италия.

Милан се е запътил уверено към второто място, а Аталанта опитва да удържа атаките за четвъртото. Точно затова срещата е важна и за двата отбора и може да се търсят и голове в Милано. Треньорите Стефано Пиоли и Джан Пиеро Гасперини със сигурност ще искат да излязат с възможно най-много точки от мача.

*Коефициентите се променят!


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.