ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Magic Bet дава предимство на Арсенал срещу Брайтън

0
Арсенал - Бърнли
Снимка: БТА / BTA

Английската Висша лига е в разгара си. Предстои много интригуващ мач между Арсенал и Брайтън, които са два от най-резултатните отбори в първенството. Очакванията са за динамичен и атрактивен футбол. 

Към момента Арсенал се движи много добре и логично е фаворизиран от букмейкърите. В българския сайт Magic Bet коефициентът за победа на „артилеристите“ е 1.44. Равенството е оценено на 5.00, докато ставката за успех на Брайтън е 6.00

Това е ясна оценка за работата на Микел Артета и възпитаниците му през сезона. Арсенал върви отлично и в Шампионска лига, където спечели групата си без проблем и вече гледа към осминафиналите. 

Брайтън е на приливи и отливи. Отборът играе много атрактивен футбол, но понякога се увлича в атака и допуска леки голове. „Чайките“ трябва да внимават за бързите крила на съперника. 

Коефициентите търпят промяна! 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.