ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Magic bet дава изравнени ставки за Жирона – Атлетико Мадрид

0
Атлетико Мадрид
Снимка: БТА

Хитът в Ла Лига Жирона посреща Атлетико Мадрид в дербито на 19-ия кръг в Испания. Срещата между каталунците и столичани е в сряда, 3 януари, от 22:30 часа.

Много солидното представяне на жиронци изравнява доста коефициентите с винаги коварния Атлетико. Букмейкърът Меджикбет оценява като равни шансовете на двата тима в мача. 1-цата или с други думи – победа за Жирона, е маркирана на 2.60, срещу 2.57 за мадридчани. Равенството е на коефициент 3.60. Може да се възползвате и от който и да е magicbet bonus, за да заложите на един от най-интересните мачове в самото начало на годината.

Жирона определено е бисер не само в Испания, но и в топ 5 първенствата, като е на върха в таблицата заедно с Реал Мадрид. Двата тима имат по 45 точки. За Атлетико двубоят също е особено важен. „Дюшекчиите“ са на трето място с 38 пункта, но толкова има и синонимът на област Каталуния Барселона.

*Коефициентите се променят!

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.