Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Високи ставки от MagicBet за непредвидимия мач Валенсия – Бетис

0
Валенсия
Снимка: БТА

Валенсия приема Бетис в двубой от испанската Ла Лига в събота, 20 април. Традиционно, мачът ще се дава в каналите на „Макс Спорт“. А битката на „Местая“ обещава да бъде интересна.

Двата тима са в усилена борба за евроквоти през този сезон. Затова и букмейкърът MagicBet дава високи и равностойни ставки. Коефициентът за Валенсия е 2.37, а този за Бетис – 3.39. Равенството между „прилепите“ и „лос вердибланкос“ гравитира около 3.30. Може да направите сега своя меджик бет акаунт и да заложите на този мач.

Само няколко кръга преди края на първенството, този двубой е витален. Бетис бележи леко отстъпление от предните сезони, а Марселино донякъде стабилизира изявите на валенсианци и вероятно съвсем скоро ще ги превърне в обичайния фактор. В момента Валенсия е на седмо място с 47 точки – пункт пред съперника си в съботната вечер.

*Коефициентите се променят!


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.