ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Гвинея ще бъде жертва на Сенегал, отчита Меджик бет

0
Сенегал
Снимка: БТА

Гвинея и Сенегал се изправят в последен мач от квалификационна група С на Купата на африканските нации. Срещата между двете селекции е във вторник от 19:00 часа и ще се излъчва в ефира на Макс Спорт.

„Лъвовете от Теранга“ са един от фаворитите в надпреварата и вероятно затова букмейкърът Меджикбет им дава предимство с коефициент 2.40. Единица или успех за Гвинея се оценява на 3.50. Равенството между двата тима се котира на 2.80, което не изглежда особено привлекателно, за разлика от другите два знака.

Шампионът на Африка вече си осигури класиране във фазата на елиминациите с 6 точки от два мача и ако не загуби, ще излезе като победител от групата.

Гвинея също е в добра изходна позиция с 4 пункта. Тимът обаче е следван от Камерун с 1 пунт, а „неукротимите лъвове“ имат наглед лесно предизвикателство – аутсайдерът Гамбия.

*Коефициентите търпят промени!

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.