ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Меджик Бет: Щутгарт ще настига Байерн Мюнхен

0
Щутгарт
Щутгарт (Снимка: БТА)

Щутгарт посреща миналогодишния шампион Байерн Мюнхен в мач от 32-рия кръг в германската Бундеслига. Срещата между „мерцедесите“ и баварците е в събота от 16:30 часа, като ще бъде излъчена в ефира на „Диема Спорт“.

Двубоят противопоставя втория и третия във временната таблица. Двата тима са далеч зад новия шампион Байер Леверкузен, но букмейкърът Меджик Бет изненадващо дава предимство на Щутгарт – 2.21 коефициент. Ставката за хегемона Байерн е доста по-сериозна – 3.05, докато равенството се котира на 4.15. Може да направите своята magicbet регистрация, преди да заложите на този двубой в онлайн платформата.

Безспорно срещата е особено важна за вицешампионската позиция. С победа Байерн, който в момента е втори, би си я гарантирал и математически. Щутгарт пък вече си осигури място в Шампионска лига догодина, но за да е втори, трябва да гони задължителен успех.

*Коефициентите се променят!


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.