Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец ще победи Славия, вещае 8888

0
Славия
Снимка: БТА

Лудогорец гостува на Славия в четвъртък от 18:00 часа на стадион „Александър Шаламанов“ в столицата. Очакванията са шампионите да се приберат с трите точки за Разград. Наскоро Георги Дерменджиев се завърна начело на отбора и от него се изисква да върне „зелените“ на върха.

Повечето букита не оставят големи шансове на Славия. Коефициентът в 8888 бг е 1.30 за победа на Лудогорец. Това ясно показва какви са нагласите – успех на „орлите“ срещу „белите“. Равенството би изплатило 4.50, за ставката за триумф на Славия е 9.00.

Дерменджиев разполага със страхотни футболисти и от него ще се изисква да сглоби колектив. Ветеранът в треньорския занаят неведнъж се е притичвал на помощ и отново ще се нагърби да спасява положението в Делиормана. Лудогорец гони задължителна победа, която няма да позволи на лидерите в Първа лига да се откъснат. Към момента все още тимът от Разград разполага с мачове в по-малко, което не дава реална представа за временното класиране.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.