Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски е фаворит в най-старото столично дерби, твърди Бетано

0
Левски - Етър Велико Търново
Снимка: LAP.bg

Славия посреща Левски в междинния 11-и кръг от родния шампионат. Двубоят на стадион „Александър Шаламанов“ е в сряда от 18:00 часа. Двата тима се намират в коренно различни позиции към този момент.

Букмейкърът Betano отчита разликата в класите и затова дава предимство на „сините“, оценявайки тяхна победа на 1.70. Единицата на „белите“ е 5.30, а равенството в „Овча купел“ е 3.45. Може да заложите на най-старото столично дерби и чрез betano app, който е едно от най-добрите приложения на хазартния пазар.

Времената в Славия са изключително тягостни и отборът набързо се раздели с испанската легенда Хосе Мария Бакеро. При Левски засега нещата изглеждат на другия полюс. 26-кратният шампион изпрати солидна еврокампания, а освен това върви добре и в шампионата към този момент, въпреки че измъкна няколко победи в самия край на срещите.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.