Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски е фаворит и в Северна Македония според Betano

0
Левски
LAP.bg

Левски започва своя тазгодишен европоход от столицата на Северна Македония – Скопие. В четвъртък вечер от 22:00 часа „сините“ гостуват на Шкупи на „Тоше Проески“.

Двубоят е първи от втория кръг на Лига на конференциите, има и реванш след седмица. Букмейкърът Бетано вижда Левски като фаворит и му дава 2.12 коефициент за победа в Северна Македония. 1-цата за домакините е 3.35, докато хиксът се котира на 3.20. Може да направите своята бетано регистрация, за да заложите на първия мач на родния гранд в ЕКТ за тази година.

Левски започна сезона с леко лъкатушене. „Сините“ с новия си треньор Николай Костов допуснаха обрат от ЦСКА 1948 и загубиха с 1:2 на „Герена“, но взеха миниреванш пред феновете си с победата с 3:1 над Ботев в Пловдив.

*Коефициентите се променят! 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.