ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Испания е фаворит на 8888 срещу Хърватия за златото

0
Испания - Италия
БТА / BTA

Хърватия и Испания ще спорят на големия финал от турнира Лига на нациите. Мачът е в неделя (18 юни) от 21:45 часа българско време и ще се играе на стадион „Де Кайп“ в Ротердам. 

Според букмейкърските къщи испанците са в ролята на фаворити. Коефициентът за победа на Испания в 8888 е 2.00. Равенството е оценено на 3.40, а успех за балканците ще изплаща залозите по 3.75.

В полуфиналите Испания записа късен успех с 2:1 над Италия, докато Хърватия се справи с Нидерландия след равенство 2:2 в редовното време. Стигна се до продължения, в които балканите отбелязаха нови две попадения. 

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.