ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Интер е сериозен фаворит на Бетано за Суперкупата на Италия

0
Интер - Лече
Снимка: БТА / BTA

Наполи и Интер ще спорят за Суперкупата на Италия в Рияд, Саудитска Арабия. Двата тима си дават среща в понеделник, 22 януари, от 21:00 часа. Двубоят ще може да се наблюдава в ефира на Макс Спорт 3.

След полуфиналните мачове се стигна до най-логичното – двубой между шампиона и носителя на Купата. Бетано предвижда, че „нерадзурите“ ще триумфират в столицата на Саудитска Арабия на 1.70 коефициент. Победа за символичния домакин от Неапол и миналогодишен шампион в Серия А е цели 4.85. Равенство в редовните 90 минути е 3.90. Може да заложите на мача между два от топ тимовете в Италия и през betano приложение – едно от най-добрите на пазара.

Южняците въобще не са на нивото от миналата година под ръководството на Лучано Спалети, но не бива да бъдат отписвани. От друга страна Интер е със самочувствието на лидер в шампионата на Италия досега, въпреки че се бори за първата позиция с Ювентус. „Змията“ е и сребърен медалист от Шампионска лига, което допълнително обуславя ролята на фаворизиран тим.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.