Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА 1948 ще задълбочи кризата в Славия, сочи Betano

0
ЦСКА 1948
Снимка: LAP.bg

ЦСКА 1948 гостува на Славия в последния двубой от седмия кръг на родното първенство. Двубоят е в понеделник, 28 август, от 20:30 часа и ще бъде даван по „Диема Спорт“.

Двата тима са много далеч от най-добрата си спортна форма и това отлични личи от резултатите им. Букмейкърът Betano предвижда, че все пак „червените“ ще надделеят срещу столичния си съперник, давайки коефициент 2.05 за гостуваща победа. Успех за домакините в бяло е 3.85, докато ставката за хикс е 3.15. Може да се доверите и на betano app за своя залог за този или всеки друг двубой.

Испанската легенда Хосе Бакеро изглежда много далеч от създаване на силен отбор на Славия, а в ЦСКА 1948 наскоро имаше треньорска смяна. Начело на „червените“ от Бистрица е 28-годишният Николай Панайотов, който в предишния кръг дебютира с успех.

*Коефициентите търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.